Coșul tău
Stăpânește arta lumânăritului cu materiale ecologice, uleiuri aromatice alese cu măiestrie și unelte de precizie.
Afișate 2 produse
Afișează:
Sortare:

Ceara microcristalina pentru flori
Component pentru amestec la modelare (ceară microcristalină moale), plastifiant pentru ceară. Se adaugă în ceară de albine specială din plastic pentru modelare, făcând posibilă sculptarea florilor și a decorului, oferind elasticitate și moliciune. Atenție! Nu se folosește separat pentru modelare, ci doar ca aditiv la amestecul de modelare cu ceară de albine. Important! Testat pentru ceara noastră de albine special selectată. Este necesară experimentarea pentru lucrul cu alte tipuri de ceară de albine, deoarece este un produs natural și fiecare ceară are propriile proprietăți. Compoziție: amestec de ceruri microcristaline, Olanda.
175 MDL
În stoc

Ceară microcristalină - Ceresin
Ceara microcristalină sau ceresina este moale, plastică, vâscoasă, amorfă; are un punct de topire ridicat - de la 65 ºC la 100 ºC. Se formează cristale mici de formă neregulată. Spre deosebire de parafină, ceara microcristalină (ceresina) conține un număr mare de hidrocarburi ramificate și ciclice, conferindu-i o varietate de proprietăți. Ceara microcristalină este un aditiv special pentru ceara de utilizată pentru fabricarea lumânărilor petale , și poate fi adăugată și la ceara de măsline și la alte tipuri de ceară, în funcție de sarcina. Ceara microcristalină conferă moliciune, elasticitate și ajută ceara să fie mai puțin fărâmicioasă. Utilizare: Folosit în industria cosmetică, producția de lumânări, fabricarea săpunurilor. Se adaugă 5-20% în funcție de duritatea cerii și elasticitatea dorită. Puteți afla proporția testând. Miros: fără miros Temperatura de topire: 60-100 °C Țara producător : China 500 gr- 80 lei 1 kg - 160 lei
de la 80 MDL
Indisponibil