Articole pentru confecționarea lumânărilor

Stăpânește arta lumânăritului cu materiale ecologice, uleiuri aromatice alese cu măiestrie și unelte de precizie.

Afișate 1 produse

Afișează:

Sortare:

Acid stearic cosmetic

Acid stearic cosmetic

Stearina este un aditiv pentru ceara de lumânare pentru a întări lumânarea finită, pentru a-i oferi calități de ardere mai bune, profunzime de culoare. Ceara de stearină este un tip de ceară dură obținută din grăsimi animale sau vegetale. Este adesea utilizată în fabricarea lumânărilor deoarece are un punct de topire ridicat, ceea ce ajută lumânările să reziste mai mult și să ardă mai puternic. De asemenea, ceara de stearină ajută la reducerea picăturilor și a depunerilor de carbon și conferă lumânărilor un aspect neted și strălucitor. Utilizare: Folosit în industria cosmetică, producția de lumânări, fabricarea săpunurilor. Origine: vegetală Producător: Malaezia Miros: inodor Temperatura de topire: 60-90 °C

de la 65 MDL

În stoc